Lid worden

Op vrijdag 11 januari 2019  is het nieuwe chapter gestart in Leidschendam. Je hoeft niet perse uit Leidschendam te komen of te kunnen dansen om lid te worden. 

We ondernemen leuke dingen met elkaar, één of twee keer per maand.
Ver weg of dichtbij, duur en niet duur, sportief en cultureel in vol ornaat. Dat wil zeggen, we dragen paarse kleding en een rode hoed. De rode hoed blijft op bij zowel buiten- als binnen uitjes, dit verbindt ons.

In de maand dat je jarig bent mag je de kleuren omdraaien, een paarse hoed en rode kleding dragen. Dit is niet verplicht, maar je valt wel leuk op!

  

Elk jaar wordt een programma gemaakt door jaarlijks wisselende  leden.
Van alle leden wordt verwacht dat ze een bijdrage leveren aan het organiseren van de uitjes.

De programmaonderdelen zijn alleen bestemd voor de vrouwelijke leden van het chapter.

 

Er zijn twee regels:
1. We kleden ons in het paars met rode hoed, dat  onze dresscode is en verbindt.
Me
t wat rode accessoires kun je het paars  leuk oppimpen als je dat wilt. Het is niet de bedoeling om een rode broek, japon, rok, vest, poncho colbert of jas te dragen als je niet in die maand jarig bent.

We dragen altijd een rode hoed, of een fascinator (klein hoedje), zowel binnen als buiten én bij elke gelegenheid. 

2. Er wordt niet gezeurd !

Als je lid wilt worden kan je een paar keer, vrijblijvend, met een activiteit meedoen.  Omdat alle correspondentie via internet verloopt, wordt van je verwacht dat je over een eigen e-mailadres beschikt.
De jaarlijkse bijdrage is € 25,00 per kalenderjaar. Dat is voor het membership Red Hat Society in Amerika, onze eigen website, lief en leed en andere kleine onvoorziene uitgaven.

Wil je informatie of lid worden van ons chapter? Stuur dan een e-mail naar:
Queen Myrtha:
toosramakers@gmail.com